Nagenoeg 70% van de oorzaken van schade aan lagers is ofwel het gevolg van een smeringfout, ofwel van een onnauwkeurige montage van de lager.

ABM TECNA is zich bewust van dit probleem en heeft zijn expertise in dit domein willen valoriseren, door zijn dienstverlening te laten certificeren door TIMKEN®.

Certification Palier TIMKEN

ABM TECNA verdeelt lagers en lagerblokken van TIMKEN® zoals de series SNT, UC, Revolvo, … alsook een speciale reeks die op de markt gebracht wordt onder de benaming « ABM Bearing series ».

Op 12 januari van dit jaar kreeg de firma ABM-TECNA de certificering voor de montage van de lagerblokken van TIMKEN®. Dat is de bekroning van een jaar opleidingen en regelmatige audits in diverse domeinen: technische competenties van de commerciële en technische teams, opslag, gereedschap, interne opleidingsplannen, uitrusting in de voertuigen, …

Vandaag is ABM TECNA het eerste centrum voor de montage van lagerblokken dat gecertificeerd werd door TIMKEN® : dat staat garant voor ernst, beschikbaarheid van het voorraadniveau, stipt uitgevoerde montages en tot slot voor een lange levensduur van uw lagerblokken en uw installaties.

Van links naar rechts: N. MAZZA (ABM TECNA), H. ROTH (TIMKEN Europa) en JP MORONI (ABM TECNA).

Certification Atelier TIMKEN

Kwaliteit van TIMKEN, service en reactiviteit van ABM TECNA!