De verwachtingen van de industriële wereld beperken zich niet tot het nodig hebben van een onderdeel of een dienst hoe goed deze ook kan zijn.
Om concurrerend te blijven moeten onze bedrijven altijd meer onderhoud doen met minder budget. Met steeds beperktere middelen kunnen sommige teams het niet meer alleen doen.
Transportinstallaties zijn noodzakelijk, maar vaak ondergeschikt in het proces van een fabriek en kunnen voor hun onderhoud idealiter worden uitbesteed . De essentiële proceskennis wordt bijgevolg in eigen huis gehouden en de stilstanden verminderen dankzij de competentie van de onderaannemer.
Wij bieden reserveonderdelen en diensten aan in onze werkplaats en on site. Wij willen onze klanten graag bijstaan met onze meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van industriële transportinstallaties en bieden de volgende diensten aan:

1

On site opname

We kunnen één onderdeel bepalen alsook een volledig kadaster opstellen van alle motoren, motorreductoren, rollen of eenderwelk onderdeel.
2

Tekening - Plan

Onze tekenbureau is beschikbaar indien nodig
3

Audit - Voorstellen

We kunnen bepaalde apparatuur of methoden onderzoeken en aanbevelingen doen. Zo kunnen we bijvoorbeeld de veiligheid van uw conveyors onderzoeken.
4

Berekening en dimensionering

We kunnen alle onderdelen en uitrustingen die we verkopen dimensioneren.
5

Expertise

We kunnen een uitrusting of een onderdeel onderzoeken.
6

Laboratoriumanalyse

We laten niets aan het toeval over. Als het nuttig is, maken we gebruik van partnerlaboratoria. Dit kan het geval zijn voor een transportband, de olie van een tandwielkast of het staal in een lager.
De NetCo Group beschikt over een laboratorium voor het analyseren van transportbanden en rubberbekledingen.